Share

Canapele extensibile ieftine REDUCERE 27%

Cauti canapele extensibile ieftine? sau cu reducere de Black Friday? Prin cuvintele canapea extensibila se intelege acea canapea pe care te simti atat de bine incat vei considera mereu ca ai dat mai putini bani pe ea decat crezi ca merita.Principala mobila caracteristica dupa care ar trebui sa te ghidezi este confortul canapelei. Ea a fost inventata tocmai pentru a aduce confortul intr-o incapere unde de regula ar fi trebuit sa te asezi pe scaun si la masa.Mi-am propus sa caut pentru voi canapele ieftine in special canapele extensibile ieftine.

Cum sa alegi o canapea extensibila (coltar extensibil,fotolii extensibile)

– alege materialul de acoperire al canapelei,coltarului,fotolilor dintre stofa, plus, piele ecologica sau piele
– alege o canapea cu lada de depozitare sau fara
– stabileste daca sa fie canapea 2 locuri, canapea 3 locuri, canapea 4 locuri sau canapea 5 locuri

Mai jos o sa va prezint cateva modele de canapele extensibile pentru bugetul fiecaruia pe care le puteti achizitiona de pe eMag.ro sau somproduct.ro unde au reduceri tot timpul la mobila cum ar fii: canapele fie canapele extensibile, fie coltare extensibile etc.

Televizor LED Curbat Smart 3D Samsung, 138 cm, 55JU7500, 4K Ultra HD ieftinCanapea extensibila Eliza, 238 x 102 x 95 cm, Bej: Canapea extensibila Elizaeste tapitata cu o stofa rezistenta, de culoare bej, cu 3 perne mari dehusabile pe spatar cu model floral si cotiere clasice cu un snur din acelasi material cu pernele. Sistemul de extensie este foarte usor de folosit si foarte fiabil, aceasta canapea se transforma in cateva secunde intr-un pat confortabil. Cadrul canapelei este realizat din lemn de fag iar lada de depozitare este foarte incapatoare.
 televizoare LED curbate 4K Ultra HD la reducere de Black Friday 2015

Televizor LED Curbat Smart 3D Samsung, 138 cm, 55JU7500, 4K Ultra HD ieftinCanapea Extensibila Renata cu Brate, Lada Depozitare, Stofa Bej, 205 x 95 x 77 cm: Aceasta canapea extensibila este recomandata spatiilor mici. Se extinde prin glisarea sezutului spre inainte, concomitent cu rabatarea spatarului. Dimensiuni spatiu de dormit: 150 x 205 cm. Este prevazuta cu lada de depozitare sub saltea. Tapiterie din stofa de culoare bej rezistenta la uzura si piele ecologica neagra. Design modern asigurat de bratele atasate si sezutul conturat spre inainte. Perne in joc de culori. Dimensiuni neextinsa : 205 x 95 x 77 cm.
 televizoare LED curbate 4K Ultra HD la reducere de Black Friday 2015

Televizor LED Curbat Smart Samsung, 121 cm, 48JU6510, 4K Ultra HD Canapea extensibila Eliza, 238 x 102 x 95 cm, Mov: Aceasta canapea Eliza este tapitata cu o stofa rezistenta, de culoare bej, cu 3 perne mari dehusabile pe spatar cu model floral si cotiere clasice cu un snur din acelasi material cu pernele. Sistemul de extensie este foarte usor de folosit si foarte fiabil, aceasta canapea extensibila ieftina si de calitate se transforma in cateva secunde intr-un pat confortabil. Cadrul canapelei este realizat din lemn de fag iar lada de depozitare este foarte incapatoare. Salteaua este realizata din arcuri de 14 cm inaltime cu feltru 1000 g/mp si mai multe tipuri de bureti astfel incat sezutul este forte confortabil. televizoare LED curbate 4K Ultra HD la reducere de Black Friday 2015

Televizor LED Curbat Smart Samsung, 101 cm, 40JU6500, 4K Ultra HD pret ieftin

Canapea Extensibila Delia, Lada Depozitare, Stofa Maro, 193 x 85 x 84 cm: Canapea extensibila recomandata spatiilor mici. Se extinde prin glisarea sezutului spre inainte, concomitent cu rabatarea spatarului. Dimensiuni spatiu de dormit 135 x 193 cm. Este prevazuta cu o lada de depozitare sub saltea. Tapiterie din stofa de culoare maro, rezistenta la uzura. Picioare cromate cu design modern.  televizoare LED curbate 4K Ultra HD la reducere de Black Friday 2015

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 10 votes
Brand Name
eMag
Product Name
Canapele extensibile ieftine REDUCERE 27%
Price
RON 1.392
Product Availability
Available in Stock

Comenteaza

comenteaza

Leave a Comment